+ Welkom op mijn blog! +

Over mij

Hey! Welkom op mijn blog, happyfriyay. Op mijn blog schrijf ik over van alles wat mij bezig houdt en wat ik belangrijk en leuk vind in mijn leven. Je kunt bijna iedere vrijdag een blogpost verwachten, vandaar de naam happyfriyay. Ik doe mijn best om dit ook na te streven maar je kunt natuurlijk begrijpen dat ik ook wel eens een keer geen zin, geen tijd of geen inspiratie heb om te schrijven. Soms heb ik ineens een bom van inspiratie. Je kunt dan ook een extra artikel in de week verwachten. En natuurlijk gewoon omdat ik het leuk vind om te schrijven.

Even wat meer over mij, dat is waarschijnlijk ook de reden dat je deze pagina bezoekt. Niet waar? Schrijven is altijd al een grote hobby van mij geweest. Naast dat ik graag bezig ben met mijn blog, heb ik ook nog andere hobby’s en bezigheden. Ik houd ervan om te fotograferen, tekenen en lezen. Verder ben ik geïnteresseerd in interieur, (gezond) eten en lifestyle.

Mocht je nu nog vragen aan mij of over mijn blog hebben, laat even een reactie achter. Veel leesplezier!

Advertenties

8 gedachtes over “+ Welkom op mijn blog! +

  1. Heel leuk dat je gaat bloggen! Ik ga elke vrijdag een kijkje nemen of je iets hebt geplaatst (en ook wordpress aanmaken want dan kan ik alles gaan liken en je daadwerkelijk volgen)! Want ik kan nooit reageren op je comments 😦 maar dan kan ik op deze manier toch lekker praten. Ik verheug me nu al op je volgende post! xx

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s